Ajanvarausjärjestelmä

Pohtiolammen kuvaajapalvelut on päivitetty vuoden 2024 tilanteen mukaiseksi pienin muutoksin edellisvuosiin verrattuna. Kuvaajapalvelujen käytännön järjestelyistä vastaa Jouko Alhaisen Taigabird Oy puhelimitse  040 - 528 3030. Varauskalenterin ollessa täysi pyritään löytämään vielä kuvausmahdollisuus asiasta kiinnostuneille. Pohtiolammen palvelujen hinnasto löytyy oheisen linkin takaa hinnasto 2024

 

Varausjärjestelmä toimii siten, että allaolevasta varauskalenterista valitaan haluttu palvelu ja kohde seuraavasti:

 

1. Valitse palvelusta Sääksikuvaus, Kosteikkolintujen kuvaus tai Majoituspalvelut ja niiden tarkempi kohde

 

2. Valitun kohteen kalenterinäkymä avautuu

 

Punaisella merkityt päivät ovat varattuja ja vihreät vapaana. Numerot kertovat kuinka monelle henkilölle on kuvauspaikka kohteella.

 

3. Tee varaus vapaana olevan päivän kohdalle klikkaamalla ruudun numeroa

 

5. Täytä avautuva varauskortti huolella

 

Tähdellä merkitys kohdat ovat pakollisia. Kaikki kuvaajat luokitellaan harrastekuvaajiksi. Säilytä varauskortin tiedot itselläsi.

 

6. Varausehdot

Ennen varauksen lähettämistä sinun on vielä hyväksyttävä varauskortissa olevat varausehdot. Varaamasi päivä muuttuu kalenterissa punaiseksi ja saat sähköpostilla varausvahvistuksen, joka sinun tulee säilyttää. Kuvauspäivän lähestyessä saat sähköpostitse  (pohtiolampi@gmail.com) tarkemmat ohjeet kuvausta varten.

 

7. Varauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa varauksen seuraavasti. Varausvahvistuksen lopussa on linkkijolla  pääset takaisin varauskorttiisi ja peruuttamaan varauksesi: Peru varaus, Sulje.

Päivä kalenterissa vaihtuu vihreäksi ja on muiden käytössä. Peruutuksia ei voi tehdä puhelimitse. Peruutus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kuvauspäivää. 

Jos peruutus tehdään myöhemmin niin  siitä joutuu maksamaan puolet varauksen alkuhinnasta ja poisjääminen johtaa täyteen maksuun.

 

8. Varauksen maksaminen

Kuvausmaksut ja majoitusmaksut maksetaan Sääksisäätiön pankkitilille FI 285680 2720 0304 12 kohteen mukaisella viitteellä: Piilokojut, Ylätorni, Yleisötorni, Kosteikkotorni, Majoitustila. Maksu tulee suorittaa tapahtuman jälkeen netin kautta tai Sääksikeskuksen kassalle sen aukioloaikoina (30.3 - 8.6. viikonloppuisin, sen jälkeen päivittäin aina 15.9. saakka klo 11 – 18)

 

Sääksisäätiö - Finnish Osprey Foundation

PL 71, 13211 Hämeenlinna
 +358 500 306904
 mahyv@outlook.com
www.saaksisaatio.fi

Sääksikeskus - Osprey Center

Pohtiolammentie 64,
32670 Kangasala
 +358 40 528 3030
 jouko.alhainen@pp.inet.fi