Ajanvarausjärjestelmä

Etukäteisvarauksia kaudelle 2018 aletaan vastaanottamaan 13.1.2018 kello 9.00, jolloin alla oleva varausjärjestelmän aloitussivu avataan. Kuvaus- ja majoituspalvelut ovat varattavissa 6.4.2018 kello 9.00 - 16.9.2018 kello 17.30. Varattavissa olevat aloituspäivät näkyvät varauskalentereissa vihreinä ja varatut päivät punaisina.

Koska olemme havainneet joidenkin kirjautuneen järjestelmään liian aikaisin käyttäen kepulikonsteja, ilmoitamme, että kaikki ennen määräaikaa tehdyt varaukset tullaan poistamaan. Vasta määräpäivänä kello 9.00 jälkeen tehdyt varaukset hyväksytään.

(Päivitä varaussivut tarvittaessa (Ctrl+F5), jotta ne näkyisivät oikein ja ajantasaisesti)

Varausjärjestelmä toimii pääpiirteissään seuraavasti:

1. Valitse palvelu - kuvauspalvelut tai majoituspalvelut

2. Valitun palvelun kalenterinäkymä avautuu.
Kalenterin punaisella värillä merkityt päivät on varattu. Vihreällä värillä merkityt päivät ovat vapaita varattavaksi. Luvut (2, 4 tai 8) näyttävät, kuinka monta henkilöä voidaan ottaa yhteensä ko. palvelun kohteille.

3. Valitse kohde
Kuvauspalvelut: Piilokojut 1-6 tai Ylätorni
Majoituspalvelut: Majoitustila 1 tai majoitustila 2

4. Valitun kohteen kalenterinäkymä avautuu.
Kalenterissa on punaisella värillä merkitty varatut päivät. Valitse ja klikkaa vihreällä värillä merkityn vapaan päivän sisäpuolella olevaa numeroa. Ko. päivästä tulee varauksesi alkupäivä klo 18:00 alkaen.

5. Täytä avautuva varauskortti huolella.
Kaikki * -merkillä varustetut tietokentät ovat pakollisia ja ne on täytettävä oikein. Tärkeätä on kirjoittaa oma sähköpostisoite oikein, sillä varausvahvistus lähetetään tähän osoitteeseen.

6. kirjoita loppupäivä - kenttään haluamasi loppupäivä yli yhden kuvausvuorokauden varauksessa. Kuvauspalveluita ei voi varata torstaista (klo 18:00) perjantaihin (klo 17:30), sillä perjantaisin on allasalueen huoltopäivä.

7. Mukana tulevien kuvaajaystävien nimet kuvauspalveluita varattaessa on tärkeätä merkitä. Kaikkien mukana tulevien kuvaajaystävien nimet kirjoitetaan ao. tietokenttään ja nimen perään merkitään, onko kuvaajaystävä ammattikuvaaja (Pro) vai harrastekuvaaja (Harr). Tämä vaikuttaa varauksen hintaan.

8. Varausehdot. Ennen varauksen lähettämistä on vielä hyväksyttävä varausehdot, joiden linkit löytyvät varauskortista. (Ne ovat saatavilla myös näiden web-sivujen sivulla Ohjeet.)

9. Varaus ei onnistu, jos se menee päällekkäin jonkun muun varaajan tekemän varauksen kanssa tai pakollisiksi * -merkittyjä tietokenttiä ei ole täytetty. Varaustietokortin yläpuolelle tulee ilmoitus puuttuvista tiedoista. Kun ne on korjattu ja varausehdot on hyväksytty varaus voidaan tehdä painikkeesta Varaa.

10. Varausvahvistus. Onnistuneen varauksen jälkeen varauskortissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen tulee varausvahvistus. Varausta voi tarvittaessa muuttaa tai sen voi peruuttaa kokonaan menemällä varausvahvistuksessa olevan linkin kautta alkuperäiseen varaukseen.

 

Sääksisäätiö - Finnish Osprey Foundation

PL 71, 13211 Hämeenlinna
 +358 400 499 395
 juhanikoivu3@gmail.com
www.saaksisaatio.fi

Sääksikeskus - Osprey Center

Pohtiolammentie 64, 32670 Kangasala
 +358 40 528 3030
 jouko.alhainen@pp.inet.fi