Uutiset

  

 • PIILOKOJUVARAUKSET VUODELLE 2021

  Pohtiolammen piilokojujen (kosteikkotorni, ylätorni, piilokojut ja majoitustilat) vuoden 2021 varausten vastaanottaminen aloitetaan sunnuntaina 18.10.2020 kello 09.00.

  Kuvauspiilot ovat varattavissa aikaisempien vuosien tapaan säätiön kotisivuilta (www.saaksisaatio.fi) kohdasta SÄÄKSIKESKUS tai klikkaamalla etusivun oikeassa yläkulmassa olevaa komentopalkkia: VARAA KUVAUSAIKA.

  Piilokojuissa mahtuu työskentelemään samanaikaisesti neljä kuvaajaa. Ylätornissa on niin ikään neljä kuvauspaikkaa. Kohteet vuokrataan siitä huolimatta aina yhdelle varaajalle. Suositellaan, että pääkuvaaja (vuokraaja) ottaa mukaansa 1 – 3 kuvaajaystäväänsä, jotta piilokojujen kapasiteetti saadaan hyödynnettyä aikaisempaa paremmin. Suositus koskee sekä piilokojuja että ylätornia. 

  Yleisötornin kuvauspaikkojen (1 – 6) varaukset tehdään suoraan kohteen kahviosta. Niitä ei voi varata netistä.

  Varattavissa olevat aloituspäivät näkyvät varauskalentereissa vihreinä ja varatut päivät punaisina. Koska olemme havainneet joidenkin kirjautuneen järjestelmään liian aikaisin käyttäen kepulikonsteja, ilmoitamme, että kaikki ennen määräaikaa tehdyt varaukset tullaan poistamaan. Vasta määräpäivänä kello 9.00 jälkeen tehdyt varaukset hyväksytään. Säätiö on varannut itse ennakkoon huoltopäivät (pääsääntöisesti perjantait). Ne on merkitty kalenteriin jo punaisella varausmerkinnällä.

  Varauskalenteri

    Takaisin
 •   Arkisto

Sääksisäätiö - Finnish Osprey Foundation

PL 71, 13211 Hämeenlinna
 +358 500 306904
 mahyv@outlook.com
www.saaksisaatio.fi

Sääksikeskus - Osprey Center

Pohtiolammentie 64,
32670 Kangasala
 +358 40 528 3030
 jouko.alhainen@pp.inet.fi