Uutiset

  

 • Lehdistöä ja kulttuuri- sekä luontoväkeä oli saapunut mukavasti Sääksi 100 vuotta valokuvanäyttelyn avajaisiin Sysmän kunnankirjastoon. Järjestäjänä toimi Sirpa Rautiainen, takarivissä Sääksisäätiön edustajien Petri Hirvan ja Jorma Yrjölän välissä.

  Sysmän kunnankirjastossa avattiin ma 3.12.2018 Sääksi 100 vuotta valokuvanäyttely. Lehdistötilaisuudessa paikalla olivat Itä-Hämeen ja Lähilehden toimittajat uutisoimassa.
  Lehdistötilaisuudessa Sääksisäätiön Jorma Yrjölä kertoi säätiön toiminnasta ja sääksen tilanteesta Sysmän lähialueilla sekä yleensä Suomessa. Ympäristöhistorioitsija Sirpa Rautiainen kertoi Suur-Sysmän historiasta ja luontohankkeista.
  Kirjasto tarjosi sääksinäyttelylle runsaasti näkyvyyttä myös Facebookissa ja videoina. Näyttely on avoinna loppiaiseen asti Sysmän kunnankirjastossa, Valittulantie 5.

  Sääksisäätiön Petri Hirva (vas.) ja Jorma Yrjölä (oik.) saivat mielenkiintoista tietoa sääksistä Sysmän ja Hartolan paikallisilta lintumiehiltä Reijo Ikoselta (kesk/vas.) ja Veikko Järviseltä (kesk/oik.).

    Takaisin
 •   Arkisto

Sääksisäätiö - Finnish Osprey Foundation

PL 71, 13211 Hämeenlinna
 +358 500 306904
 mahyv@outlook.com
www.saaksisaatio.fi

Sääksikeskus - Osprey Center

Pohtiolammentie 64,
32670 Kangasala
 +358 40 528 3030
 jouko.alhainen@pp.inet.fi