Uutiset

  

  • Vielä mahtuu muutama henkilö mukaan Päivölään! Ilmoittautumiset Camilla Ekbladille  camilla.ekblad@utu.fi  viimeistään maanantaina 2.1.23.

    Parin vuoden tauon jälkeen sääksi- ja merikotkaharrastajat kokoontuvat 14.-15.1.23 Valkeakosken Päivölässä ajankohtaisia asioita pohtimaan.

    Seminaari alkaa lauantaina lounaalla klo 12 ja päättyy sunnuntaina kohta lounaan jälkeen. Osallistumismaksu noin 50 € (tarkentuu myöhemmin) maksetaan käteisellä paikan päällä. Se sisältää majoituksen ja ruokailut. Ilmoittautumisia ottaa vastaan merikotkatyöryhmän sihteeri Camilla Ekblad, s-posti  camilla.ekblad@utu.fi. Päivölän tilat ovat rajoitetut, mukaan mahtuu runsaat 60 henkeä. Tilaisuuden alustava ohjelma on seuraavanlainen, muutokset vielä mahdollisia: Lauantai 14.1.23 Toni Laaksonen ja suojelutyön veteraanit: Merikotkan suojelu 50 vuotta – suojelutyön varhaisten tekijöiden haastattelu Pertti Saurola: Poimintoja sääksiprojektin  yli 50-vuotiselta taipaleelta Vesa Hyyryläinen: Petolinnut ja tuulipuistot Toni Laaksonen ja Ida Penttinen: Merikotkaemojen tunnistaminen hyvässä vauhdissa – mitä tietoa siitä saamme? Heikki Lokki: Merikotkan pesimätulos 2022 Ilmari Häkkinen: Sääksisäätiön toimintasuunnitelman uudet hankkeet Iltaohjelma: kiipeilytekniikoista ja kiipeilyn turvallisuudesta (Teemu Honkanen) sekä kuvaesityksiä Sunnuntai 15.1.23 Pekka Rusanen: Merimetso ja merikotka Ari Lyytikäinen: Itä-Suomen sääkset ja merikotkat Heikki Lokki: Metsänkäyttöilmoitusten käsittely Metsäkeskuksessa: meko, mako ja pandari Camilla Ekblad: Merikotkan ja maakotkan vaikutus porotalouteen

      Takaisin
  •   Arkisto

Sääksisäätiö - Finnish Osprey Foundation

PL 71, 13211 Hämeenlinna
 +358 500 306904
 mahyv@outlook.com
www.saaksisaatio.fi

Sääksikeskus - Osprey Center

Pohtiolammentie 64,
32670 Kangasala
 +358 40 528 3030
 jouko.alhainen@pp.inet.fi